XIAOMI 43 Xiaomi Mi Smart TV 43

Xiaomi Mi Smart TV, 43″, LED, 4K UHD, Android


Den nya Xiaomi Mi LED TV 4S 43″ 4K UltraHD Smart TV med Android OS är en av de mest intressanta TV-apparaterna för tillfället, speciellt utformad för alla som älskar audiovisuellt innehåll, oavsett om det är din favoritserie eller favoritspel.


Stor storlek med mycket hög upplösning
Den nya Xiaomi TV:n har 4K HDR-upplösningar, vilket ger en högkvalitativ och tydlig bild. Med den här TV:n kommer du att kunna njuta av uppslukande videospel, serier och filmer som om du var i en biograf.


Fjärrkontroll av hög kvalitet för fullständig kontroll
Med den här nya fjärrkontrollen kan du använda skärmen med din röst, Bluetooth funktionalitet gör att du enkelt kan använda den för allt du söker, oavsett om du surfar på internet eller tittar på TV utan problem. Tack vare denna kontroll kan du använda alla tjänster som erbjuds av den redan imponerande tv: n på ett ännu enklare sätt. Fantastisk!


Fjärrkontrollen med 12 knappar är enkel att använda och erbjuder röststyrning. Med röstkommandon kan du styra vilken smart enhet som helst som är kompatibel med Google Now, till exempel att dimma lampor eller ställa in en timer för en filmkväll utan att behöva gå upp från soffan.


• Android OS
• Ljud: DOLBY Stereo 2 x 10W 6ohm Box
• Paneltyp: UHD 4K (3840 x 2160) 60 Hz
• Anslutning: Wi-Fi 2,4 / 5 GHz, Bluetooth, Ethernet


Vikt: 7,2 kg


ARTNR DEL1000207

XIAOMI 43 Xiaomi Mi Smart TV 43