Mikrotik RBLtAP-2HnDR11e-LTE LtAP LTE kit with RouterOS L4

Mikrotik RBLtAP-2HnDR11e-LTE LtAP LTE-kit med RouterOS L4, svart


Introduktion av LtAP LTE-kit – en tung 4G (LTE) åtkomstpunkt med GPS-stöd.


Den nya LtAP LTE-satsen är en kompakt väderbeständig trådlös åtkomstpunkt för 4G (LTE) – perfekt för upptagen stadsmiljö eller utanför nätverket utomhusnätverk. Det har ett inbyggt mobilmodem som stöder 4G (LTE) -anslutning – inget behov av ytterligare enheter, det fungerar ut ur lådan.


Dess trådlösa kapacitet på 2,4 GHz 802.11b / g / n ger säker åtkomst till LTE-nätverk från din telefon eller någon annan trådlös enhet med upp till 150 Mbps nedladdningshastighet. Du kan också använda en Gigabit Ethernet LAN-port för dina trådbundna enheter. Det finns flera kraftalternativ – DC-jack, POE-in och fordon.


Det robusta och extremt slitstarka fodralet med en speciell väggmonteringssats är perfekt för nästan alla utmaningar: från kollektivtrafik, matbilar eller logistik till hård vinter och stormig ökenmiljö. LtAP klarar alla temperaturer från -40 ° C till +70 ° C. Det är en perfekt lösning för att spåra fordon i realtid. Vi har tillhandahållit ett enkelt exempel på spårningsapplikationer i RouterOS-dokumentationen för att hjälpa dig komma igång. LtAP har även 3 Mini-SIM-kortplatser för enkel hantering av roaming. Sparar tid och pengar över hela världen!


Enheten levereras med ett extra miniPCIe-kortplats som erbjuder många expansionsalternativ. Till exempel kan du installera ett andra LTE-modem för redundans eller ett 5GHz-gränssnitt för att ha dubbla samtidigt 2,4 GHz / 5GHz AP + LTE. En annan miniPCIe-plats har redan fyllts med LTE-modemet.


LtAP har en seriell RS232-port som ger dig konsolåtkomst för felsökning samt USB i full storlek för andra enheter.


RBLtAP-2HnD & R11e-LTE inkluderar LTE-modem som stöder internationella LTE-band 1,2,3,7,8,20,38 och 40.


Det nya LtAP LTE-paketet är mer än en åtkomstpunkt – det är vad du behöver för att vara var du än behöver.


ARTNR MKT-10192

Mikrotik RBLtAP-2HnDR11e-LTE LtAP LTE kit with RouterOS L4