Mikrotik Audience with RouterOS L4

MikroTik Trippelband accesspunkt med stöd för LTE, CAT6 och meshing teknologi, vit


WiFi ska vara snabbt, pålitligt, och enkelt att hantera, måste nå varje rum och vrå. Det är exakt vad Audience enheter levererar i stor stil – även i dom största husen!


Audience LTE6 kit är en trippelbands (ett 2.4GHz och två 5GHz) hem accesspunkt med LTE stöd och meshing teknologi. Om du behöver WiFi i en stor byggnad med alla möjliga hinder, addera enkelt fler Audience enheter till ditt nätverk – med ett knapptryck synkar dom sömlöst och skapar ett enda WiFi nätverk för att täcka hela lokalen. den initiala installationen är också mycket enkel – ladda ner MikroTiks app för iOS eller Android så ansluter den till routern och guidar dig igenom en snabb installation. 


I vissa fall kan en enda Audience enhet ersätta ett flertal routrar – i våra test så täckte den 1858 m² med enkelhet. Resultatet påverkas av hinder, WiFi klienter, störningar och kan därför variera 


Kablar kan inte längre begränsa dig. CAT6 LTE levererar hastigheter på upp till 300Mbps med låg latens, En traditionell Ethernet anslutning är inte längre ett måste för strömmning av högkvalitativa videoklipp eller gaming. Alternativt kan du använda dom två Gigabit portarna och använda LTE som backup. En av Ethernet portarna stödjer PoE för ström till enheten.


2.4 GHz och 5GHz MIMO trådlös täckning löser dom flesta störningsproblemen i miljöer med mycket trafik. Du kan exempelvis använda 2.4 GHz bandet för alla dina mobila hushålls enheter och reservera 5GHz bandet för din PC eller TV


Dimensioner: (BxDxH) 251x129x39 mm


ARTNR MKT-10196

Mikrotik Audience with RouterOS L4