Microsoft Wedge Touch Mouse, Bluetooth, svart/silver

Liten och snygg, och perfekt för Windows 8

Med nya Wedge Touch Mouse kan du smidigt navigera i Windows 8 med Microsofts touch-teknik – medan du samtidigt fascinerar dem runtomkring dig med en mus som ser ut och känns helt unik.

Komfort utan storleken hos en traditionell mus
Wedge Touch Mouse fogar samman full funktionalitet i en kompakt ram som passar din rörliga livsstil perfekt. Liten nog att få plats i din ficka är det den perfekta följeslagaren till din bärbara dator eller handdator när du är på språng. Den konstfulla minimalistiska designen (kompletterad med högkvalitativa material och hantverksskicklighet) ger dig dessutom flyt, fyrvägsskrollning med touch-teknik och navigering i alla riktningar.

Bluetooth®-teknik innebär inget stök
Wedge Touch Mouse är inte bara kompakt, den följs inte heller av några sladdar eller USB-mottagare. Bara starta den och anslut den till din bärbara dator eller handdator med stöd för Bluetooth. BlueTrack Technology innebär dessutom att den fungerar på så gott som alla ytor, oavsett om du är på konferens eller kafé.

Sparar batteriet
Wedge Touch Mouse vet när den ska spara energi. När din dator eller pekplatta stängs av eller försätts i viloläge, växlar musen till ”resläge”. Du kan packa ned den i väskan och du behöver inte oroa dig om du stängde av den, eftersom den känner av när det inte används längre.


ARTNR 3LR-00001

Microsoft Wedge Touch Mouse, Bluetooth, svart/silver