Creality 3D Ender 3 S1 Pro


Ender 3 S1 Pro är en ny och förbättrad version av den mycket framgångsrika Ender 3. Utrustad med en nyutvecklad direkt extruder med dubbla växlar, automatisk nivåjustering av byggplattan, 32-bitars tyst huvudkort är S1-Pro en skrivare med allt du kan önska dig.
Monteras enkelt
Ender-3 S1 Pro levereras delvis monterad och kräver bara 6 monterings-steg för att du ska vara redo att börja printa!


CR-Touch
Automatisk nivåjustering av byggplattan
För att få bästa möjliga resultat vid 3D-utskrift krävs att byggplattan har en så jämn nivå som möjligt. Detta har tidigare varit en utmaning då manuell justering aldrig blir hundraprocentig. Det har varit oundivkligt att behöva göra en manuell nivåjustering med jämna intervaller för att dina utskrifter ska bli så bra som möjligt.

Med Crealitys system CR-Touch behöver du inte oroa dig för att hålla byggplattan i nivå manuellt gång på gång. Gör bara en initial första manuell justering och låt CR-Touch kompensera för ojämnheter under utskrift. 16punkter på byggplattan kontrolleras innan utskriften startar och därefter kompenserar maskinen själv eventuella ojämnheter. Resultatet blir perfekta lager och den bästa utksriftskvaliteten du kan tänka dig, utan att du behöver göra jobbet.


ARTNR ENDER-3-S1-PRO

Creality 3D Ender 3 S1 Pro